HTML

Jó hely - nem jó hely

Éttermek, büfék, kocsmák, restik, vasúti büfékocsik, kifőzdék, bisztrók, piacok, ahol legalább kétszer ettem az elmúlt tizenöt évben. Ha eggyel több jó tulajdonsága van, mint rossz, akkor már jó a hely.

Friss topikok

  • Shooter87: Bocs a levél minőségért,ja és köszi a reklámot.. (2011.05.23. 16:57) Kugli Büfé

Linkblog

Hotel Silvanus ****

2011.03.30. 15:25 ekkerjoz

Ez jó hely.

Előnyök:

-Panorámás terasz

-Mobil mixersrác, laza mint a rigalánc, bár hossszúlépést nem volt hajlandó keverni, csak koktélt, de azt ezret tud, és szereti a pálinkát, meg ahogy elnéztem, mindent

-Reggelinél hallgatag szerecsen süt tojást, annyit és olyanformán, ahogy szeretnéd, érdemes vajas omlettet kérni, nagyon profi csávó

-A konyha kimondottan profi vadételekben, halban, szarvassült, fogas lecsóval, erdeigyümölcs turbóval készült őzpörkölt, a végén elhiszed, hogy Mátyás konyháján vagy, bár akkoriban nemigen volt lecsó

-Fain a vellnesz, leszámítva Gór Nagy Máriát, de hát idióta celeb mindenhol van, szauna után érdemes ücsörögni a fűszerszobában

-Automata redőny és klíma, fain, lehet meztelenül napozni

Hátrányok:

-Bekeveredtem valami tűzoltók napja rendezvényre, meg pont a futballisták is pihenték volna a szokásost, sikerült májamat zsugorítni, végül építési területen kötöttem ki, jóvót

-Elég nagy a vendégség, elférni elférünk ugyan, de hétvégén zsúfolt a hely, kicsit

-Kullancs ment a seggembe, meg szálka, a kocsit belepte az építési por két perc alatt, egy hét múlva mindnek egyforma lesz a színe

Összegzés:

Leszámítva ilyen Rubintréka féle fitymagép díszvendégeket, kimondottan jó a hely, végül is csöndes, kellemes a borkínálatuk, nem erőltetnek rám semmit, ha ófurmintot akarok inni szarvaspörkölthöz, azt mondják, jól választottam, kész. 

http://www.hotelsilvanus.hu/

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: wellnes visegrád silvanus

A bejegyzés trackback címe:

https://kajahelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr192785318

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - IN VINO VERITAS 2011.04.02. 09:17:47

Az emberiség már több ezer éve issza a szőlő erjesztett levét, és nem mindig válik hasznára – gondoljunk csak szegény Noéra, aki nem tudta, mikor kell abbahagyni. Az antikvitás borairól csupán korlátozott ismereteink vannak, de valószínű, hogy a ...

Trackback: Richard Quandt - IN VINO VERITAS 2011.04.02. 09:17:34

Az emberiség már több ezer éve issza a szőlő erjesztett levét, és nem mindig válik hasznára – gondoljunk csak szegény Noéra, aki nem tudta, mikor kell abbahagyni. Az antikvitás borairól csupán korlátozott ismereteink vannak, de valószínű, hogy a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása