HTML

Jó hely - nem jó hely

Éttermek, büfék, kocsmák, restik, vasúti büfékocsik, kifőzdék, bisztrók, piacok, ahol legalább kétszer ettem az elmúlt tizenöt évben. Ha eggyel több jó tulajdonsága van, mint rossz, akkor már jó a hely.

Friss topikok

  • Shooter87: Bocs a levél minőségért,ja és köszi a reklámot.. (2011.05.23. 16:57) Kugli Büfé

Linkblog

Fish picnic

2011.03.30. 10:11 ekkerjoz

Ez jó buli.

Előnyök:

-Egész nap kint vagy a tengeren, itatnak szőlőpálinkával, jó az idő, fúj a szél

-Magad fogol halat, igaz hálóval, de vagy tízfélét sikerül, ebből meg is tudsz jegyezni nagyjából két fajtát, szerbül

-Ebből a kapitány csak annyit tart meg, amennyit megeszünk, a többi visszakerül a tengerbe, élve

-Este a parton halpucolás, tűzrakás, szikla hevítés, további szőlőpálinka és nehéz borok fogyasztása

-A halak húsz-huszonöt percig kövön vagy rácson sülnek különösebb fakszni nélkül, egyben, só és bors, valamint olaj, ecet, citrom ízesítéssel, kagyló is megy simán bele a hamuba, rakendroll

-Kint lehet aludni a parton, parázs mellett (vagy nem biztos, de mink így szoktuk)

Hátrányok:

-Egyelőre ez csak Dalmáciában, Montenegróban érhető el (máshol én még nem voltam ilyenen), itthon hasonló program nincsen, szóval menni kell utána, és üdülési csekket nem fogadnak el. Euróban kell tolni a lóvét, ami viszont egyáltalán nem sok a szolgáltatáshoz képest.

-Kagyló megfosat

-Könnyen bele lehet szaladni turistavakító buliba, mielőtt fizetsz, tisztázni kell, mi-merre lesz, és ha nyolc főnél nagyobb a hajó, passzolni

Összegzés:

Nem nagyon lehet mellélőni az ilyen fakultatív programmal, már amennyiben szereted a halat. Elég jó szokott ez lenni, és nincs jobb, mint a friss tengeri szél, friss hal, érted. Egyszer alakult úgy, hogy az előre befizetett halászat elmaradt rossz idő miatt, de a kapitány meghívott a házába vacsorázni, másnap délig.

Link nincs, nagyjából ezer vállalkozó csinálja ezt a műsort. Ulcinj, Tivat, Bar környékén Montenegroban, Dubrovniktől délre Horvátországban, tesztelve.

Szólj hozzá!

Címkék: tenger hal kagyló montenegro dalmácia

A bejegyzés trackback címe:

https://kajahelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr702784370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása